Project: Projectmanager gemeente Rotterdam

Opdrachtgever: Gemeente Rotterdam | Expertises: Analyse & Advies, Projectmanagement

De huisvesting van het voortgezet onderwijs in Rotterdam behoeft een investeringsimpuls. In opdracht van de dienst Jeugd, Onderwijs en Samenleving van de gemeente Rotterdam wordt onder leiding van Vast Janszen een investeringsprogramma opgesteld voor het Voortgezet Onderwijs in Rotterdam voor de periode 2006-2009 en 2010-2013.

Het toedelen van investeringsbudgetten voor een langere periode verondersteld onderbouwing en verantwoording. In samenwerking met de verschillende schoolbesturen van het voortgezet onderwijs, de belangen van verschillende wethouders en beleidsprioriteiten van de gemeente Rotterdam, wordt een set van criteria ontwikkeld. Met de verantwoordelijke wethouder en de directeuren van de schoolbesturen worden criteria en weging overeengekomen. De analyse leidt tot een toedeling van investeringsbudgetten voor scholen in het voortgezet onderwijs in de gemeente Rotterdam.

De resultaten zijn gepubliceerd in “Rotterdam investeert in  onderwijs, Integraal Huisvestingsplan Onderwijs” ® Rotterdam 2006-2010

2 foto's in dit project. Klik op de foto om alles te bekijken:

Bekijk alle projecten