Expertise

Vast Janszen – Ingrid Janszen is na haar studie Economische Geografie altijd werkzaam geweest in het vastgoed. Voor organisaties met grote vastgoedportefeuilles. Eerst 14 jaar in loondienst: bij de ABN AMRO (Concernhuisvesting), de Rijksgebouwendienst (tegenwoordig Rijksvastgoed Bedrijf) en de gemeente Amsterdam/ stadsdeel Watergraafsmeer. Sinds 1999 werkt zij zelfstandig in opdracht van publieke en private partijen.

Vast Janszen heeft ruime ervaring met grote vastgoedportefeuilles. Zij levert projectmanagement en procesmanagement. Haar specialiteit is het initiëren en definiëren van een project of een proces. Bij voorkeur in een bestuurlijk complexe omgeving en met een voorkeur voor herontwikkeling en transformatie van bestaand vastgoed of industrieel erfgoed.

Daarnaast is ze bekend met analyses van vastgoedportefeuilles in binnen- en buitenland. Analyses om aan- of verkoopbeslissingen te onderbouwen, maar ook voor inzicht in kosten, kwaliteit, ruimtegebruik en optimalisatie hiervan.

De synergie binnen een project geeft meerwaarde. Daarom kiest Vast Janszen voor een integrale samenwerking met verschillende disciplines om het gezamenlijke doel sterker te laten zijn dan de individuele middelen, waarbij het niet om de eer gaat maar om het resultaat.