Over mij – Vast Janszen

Ingrid Janszen, drs en MRE, is geograaf, vastgoeddeskundige, fotograaf en bovenal betrokken. Zij leidt Vast Janszen BV sinds 1999. Enthousiasmeren, verbinden en vertrouwen zijn keywords in haar samenwerking. Ze slaat bruggen tussen beleid en uitvoering. Als projectmanager is zij in staat om een hecht team samen te stellen. Met hen gaat ze actief aan de slag van conceptfase tot een concreet resultaat is bereikt. Kortom, een energieke en inspirerende project- én procesmanager, die het beste uit mensen haalt en met oplossingen komt die breed gedragen worden. Zowel bij nieuwe ontwikkelingen als bij herbestemming en/of transformatie.

Vast Janszen heeft ruime ervaring met grote vastgoedportefeuilles. Zij levert projectmanagement en procesmanagement bij herbestemming en (her) ontwikkeling met kennis van haalbaarheidsstudies, businesscases en portefeuille-analyses. Bij voorkeur duurzaam en innovatief, maatschappelijk verantwoord en over domeingrenzen heen. Ze legt verbindingen tussen regelingen, budgetten en spelers uit diverse domeinen. Ze zoekt aansluiting bij dat wat er al gaande is, versterkt en faciliteert het, waarbij ze haar eigen wensen laat meeliften op de bestaande dynamiek. Ze legt gemakkelijk nieuwe contacten en koppelt actief mensen uit haar eigen netwerk, als dat toegevoegde waarde heeft. Het gaat haar tenslotte niet om de eer, maar om het resultaat.

En de naam Vast Janszen? Vast verwijst naar Vastgoed, Vast Janszen verwijst naar haar manier van werken: direct, recht door zee en open. Vast Janszen, oftewel uitgesproken Janszen.

Dat zie je ook terug in haar fotografie en vrijwilligerswerk. Als secretaris van Stichting Rondom Baba draagt zij bij aan een duurzame ontwikkeling van de leef- en werkomstandigheden van de extreem armen in Mali. Door opleiding en werk in combinatie met gedrags- en cultuurverandering wordt de vicieuze cirkel van de armoede doorbroken.  Door aan te sluiten bij oude, waardevolle tradities en van daaruit een nieuw samenwerkingsmodel en nieuw gedrag te ontwikkelen ontstaat stap voor stap een duurzaam project dat gedragen wordt door de bevolking zelf.

Kijk op haar Linkedin profiel om meer te lezen over haar werkervaring.